keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Joulu saapuu

Miksi kaikki ovat niin kiireisiä?

Olisiko aika pysähtyä ja miettiä mitä elämällään haluaa tehdä vai antaako mennä vain? Kiire on sillai kivaa että ainakin itse saan siinä paljon aikaiseksi kun taas rauhallisemmalla tahdilla en niinkään. Töissä on kiire, kotona on kiire, lasten ja omiin harrastuksiin on kiire. Silti se ei ole mitenkään minusta itseisarvo.

Miten saada kiire lakkaamaan?

Töiden kiireille ei kovinkaan paljon itse mitään mahda mutta niihin voi tavallaan vaikuttaa. On läsnä niissä hetkissä täysillä mitä tekee niin aika tuntuu pysähtyvän ja kiire poistuu. Yksi keino miten vältän kiireeni on kalenterini tyhjentäminen viikonlopuilta. Minusta on ihanaa kun kalenterissa ei ole yhtään merkintää ja saan tehdä mitä mieleen juolahtaa. Tämä harmikseni tapahtuu vaan kovin harvoin.

Mitä keinoja olisi olla ilman kiirettä?

Itselläni se tarkoittaa pysähtymistä, asioiden tekemättä jättämistä ja hiljentymistä. Tärkeimmäksi tämän asian tekemiseen on noussut jooga. Se laittaa mielen pysähtymään väkisin sekä kropan. Näin tulee energinen ja hyvä olo. Toisinaan kaipaan jotain hemmottelua, ehkä hyvän ruuan valmistamista tai kirjan avaamista. Kotonakin voi toisinaan vaan olla tekemättä mitään.

Toivon kaikille ystävilleni rauhallista joulun odotusta ja muistakaa hemmotella itseänne sillä:

Voidessasi itse hyvin, läheisesikin voivat hyvin. 



sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kesä 2016 alkakoon!






Ai että tämä luomuilu on kivaa. Löysin itselleni ihanan mallin Kärtin, tein hänelle pehmeän meikin ja kampauksen ja sitten lähdimme Aurajoen rantaan kuvailemaan. Ilma suosi meitä ja hyvässä seurassa kaikki tuntui helpolta ja mukavalta. Ja katsokaa nyt miten kaunis malli minulla olikaan. Niin upea luusto ja hiukset. Häntä oli ilo laittaa ja kuvata.

Meikin olen tehnyt Zuii-Organicin meikeillä ja hiuksissä olen käyttänyt Uniquen hiusten viimeistelytuotteita. Molemmat ovat luomulaatua ja niitä saa ostaa myös Ekomamasta.
Kurkkaa: www.ekomama.fi
Zuii-meikkisarja tulee Australiasta ja pääraaka-aineina on käytetty ruusua, kamomillaa ja jasmiinia. Huumaava tuoksu sekä erittäin hoitavat aineosat hellivät ihoasi. Unique puolestaan tulee Tanskasta ja on erittäin pitkälle viety luomulaatuinen sarja joka valmistetaan tuulienergialla. Sarjaan tulee koko ajan uusia hiustenhoito- ja viimeistelytuotteita.

Tervetuloa Ekomamaan meikkiin ja kampaukseen. Kesä 2016 alkakoon!
Meikki, kampaus ja valokuvaus: Noora Tammi / Ekomama.

Kampaus oli rento ja saimme tuulen mukaan kuviimme.


Aurajoen rannassa oli todella vihreää. Nautin kun sain kuviin väriä. Ihana mekko kruunasi kampauksen ja meikin ja mikä malli. Olen tyytyväinen näihin kuviin.




Ennen kun lähdimme ulos, otimme sisällä meikistä ja kampauksesta kuvia sekä hiukan  siellä olevasta tunnelmasta.
Meikissä pehmeät ruusn ja korallin sävyt.


Kampauksessa vesiputousletti rennoilla kiharoilla.



Malli maisteli herneenversoja. 



Vanhan ajan tunnelmaa.

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kurkistus Ekomamaan

Mikä on Ekomama?

Ekomama on Ekokampaamo, jossa tehdään täydellä sydämellä töitä. Se on samalla laadukas parturi-kampaamo, ekokampaamo, missä saat nauttia hetken rauhassa kun sinua palvellaan ja pysähdyt hetkiseksi pois arjen kiireistä. Luomutuoksut, kasvivärit, luomukahvi tai tee valtaavat tilan. Ei mitään liikaa vain ripaus ekologista luomukauneutta. Jos epäröit astua sisälle ovesta niin sukella näihin kuviin ja tunnelmiin.



Ekokampaaja Noora Tammi palvelee Ekomamassa.


Ekologiset nahkanarukorut.









Poikkea vaikka kahville ja kyselemään luomujutuista tai kurkkaa sivulle:.www.ekomama.fi

maanantai 1. helmikuuta 2016

Luovan ihmisen on tehtävä luovia juttuja

Intohimona kampaukset

Blogini on pitkään ollut hiljaiselolla ja ajattelin pitkästä aikaa kirjoitella jotain. Syksy oli kiireinen, tuli joulu ja sen myötä aikaa hiljentyä. Olen miettinyt paljon juttuja tässä viime aikoina ja tullut siihen tulokseen että luovan ihmisen pitää saada tehdä luovia juttuja. Itse rakastan tehdä kampauksia ja niitä on täällä blogissani ollutkin. Jouluna tein myös paljon askarteluja, piirsin, värittelin ja tein saippuaa. Näin myös paljon ihania ystäviäni ja sain heistä hyvää energiaa jaksaa talven pimeyttä. Niistä ehkä saatte kuulla tuonnempana. Nyt on kuitenkin aika sukeltaa kauniin mallini pariin, jolle tein juhlakampauksen tuossa tovi sitten hänen mennessä ystävänsä häihin.

Innostuin hiukan kokeilemaan kuvanmuokkausta ja vaikka en vielä hyviä kuvaustaitoja omaakaan niin eikös ole aika kivoja, vai mitä? Pehmeyttä, mustavalkoisuutta, ei mitään-muokkausta. Näillä käännetään tammikuu helmikuuksi ja toivotaan että valon myötä bloginikin vilkastuu.