sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ihania muistoja viime syksystä

Aah, mitä ihania syksyn värejä. Pääsin tekemään elämäni ensimmäisiä kasvivärikuvauksia. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen ja paikkana toimi Krookilan Kotiseutumuseo Raisiossa. Ihana mallini Sanna oli varmaan yhtä innoissaan kun minäkin ja saimmekin aikaan ihan mukavia otoksia vai mitä? Tämä kuva valikoitui ehdottomaksi suosikikseni, liekö johtuen vielä siitä että siinä on ihanat vanhat aidanseipäät luomassa ekotunnelmaa. Niin ja pakko vielä mainita etten ollut tätä ennen koskenutkaan mieheni hienoon järkkäriin vaan aloin etsimään sen moninaisuuksia vasta paikan päällä. Rohkea rokan syö.

Kasviväri hiuksissa on hyvin neutraali ruskea ja se muuttuukin aina eri valojen ja varjojen mukaan onko asiakas luonnossa tai sisällä. Kasvivärjääminen on vähän kuin kameleontti, tänään se voi olla jotain ja huomenna näet sen jotenkin erivalossa, jopa kylmempänä tai hippasen lämpimämpänä. Sen vuoksi se kiehtoo minua aina vaan lisää ja lisää.

Auringonvalo heijastuu kasviväristä kauniisti. Katsokaa luonnon kalliota, löydät sieltä varmasti miljoona eri vivahdetta. Niin ja sain taas napatuksi nuo aidanseipäät mukaani.Fiilistelykuvia riitti, päivä oli niin kaunis, malli mitä hurmaavin ja kaunein. Kyllä mun kelpas ja vielä kun sain inspiraation julkaista nämä muutamat, niin olen tyytyväinen. Kiitän ihanaa malliani ja olen onnellinen että sain tehdä nämä. Tästä jatketaan.

1 kommentti:

  1. Kaunis väri ja upeita kuvia! Eipä uskoisi että olette uusia ystävyksiä kameran kanssa 😊

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥