tiistai 3. maaliskuuta 2015

Ystävänpäivän 14.2.2015 häähuminaaOlin niin otettu ja samalla etuoikeutettu saadessani kammata entistä opiskelijaani hänen tärkeimpänä päivänä. Jännittävä ystävänpäivä aloitettiin kutkuttavan häähumun tunnelmassa morsiamen kotona. On hienoa olla parturi-kampaaja ja kuulua yhtenä osana tärkeään päivään. Miten morsian voikaan omana päivänään olla niin kaunis, hehkua onnea ja odottaa jotain ihanaa tulevaksi.

Hiukan jännitystä oli itselläkin ilmassa kun aamulla saavuin morsiamen luo. Hiukset sykkyrällä hän odotti minua ja huh hei, eikun hommiin!

Mahtavat hiukset, jotenkin taianomainen kuin Lumikki. Talvihäät vietettiin ystävänpäivänä 14.2.2015. Mikä sen sopivampi ja kauniimpi päivä voisikaan olla.

                                Lopputuloksessa on jotain retroa, jotain niin tätä päivää ja paljon näyttävyyttä. Musta hius hohtaa kilpaa koristeiden kanssa. Jään odottamaan kuvia puvun kanssa, joita linkitän tänne myöhemmin teidänkin iloksenne. Kiitos että sain olla osa tätä onnea!Sain hääparilta häiden jälkeen vielä ihania kuvia. Talvihäät ovat jotenkin niin raikkaat ja erilaiset, kampaus sopii pukuun ja morsian hehkuu. Kaunista eikö vain?


Love.
Tahdon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥