sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kesä 2016 alkakoon!


Ai että tämä luomuilu on kivaa. Löysin itselleni ihanan mallin Kärtin, tein hänelle pehmeän meikin ja kampauksen ja sitten lähdimme Aurajoen rantaan kuvailemaan. Ilma suosi meitä ja hyvässä seurassa kaikki tuntui helpolta ja mukavalta. Ja katsokaa nyt miten kaunis malli minulla olikaan. Niin upea luusto ja hiukset. Häntä oli ilo laittaa ja kuvata.

Meikin olen tehnyt Zuii-Organicin meikeillä ja hiuksissä olen käyttänyt Uniquen hiusten viimeistelytuotteita. Molemmat ovat luomulaatua ja niitä saa ostaa myös Ekomamasta.
Kurkkaa: www.ekomama.fi
Zuii-meikkisarja tulee Australiasta ja pääraaka-aineina on käytetty ruusua, kamomillaa ja jasmiinia. Huumaava tuoksu sekä erittäin hoitavat aineosat hellivät ihoasi. Unique puolestaan tulee Tanskasta ja on erittäin pitkälle viety luomulaatuinen sarja joka valmistetaan tuulienergialla. Sarjaan tulee koko ajan uusia hiustenhoito- ja viimeistelytuotteita.

Tervetuloa Ekomamaan meikkiin ja kampaukseen. Kesä 2016 alkakoon!
Meikki, kampaus ja valokuvaus: Noora Tammi / Ekomama.

Kampaus oli rento ja saimme tuulen mukaan kuviimme.


Aurajoen rannassa oli todella vihreää. Nautin kun sain kuviin väriä. Ihana mekko kruunasi kampauksen ja meikin ja mikä malli. Olen tyytyväinen näihin kuviin.
Ennen kun lähdimme ulos, otimme sisällä meikistä ja kampauksesta kuvia sekä hiukan  siellä olevasta tunnelmasta.
Meikissä pehmeät ruusn ja korallin sävyt.


Kampauksessa vesiputousletti rennoilla kiharoilla.Malli maisteli herneenversoja. Vanhan ajan tunnelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit ♥